Black And White Tumblr Themes

ohh kurakura


Iluminachi. Finally. #generasiclothing @generasiclothing

Iluminachi. Finally. #generasiclothing @generasiclothing

Tagged as: generasiclothing,

tamadhuramr:

Part 2. I made it. Alhamdulillah ☺️

tamadhuramr:

Part 2. I made it. Alhamdulillah ☺️

(via atqhysff)


"You truly love someone when you can feel every joy, sadness, and pain of the other as if they were your own."

(via ohlovequotes)


HasbiyAllahu wanikmal wakeel… Sufficient for me is Allah, and He is the best disposer of affairs. (3:173)

-gift to mama and abah for their anniversary 2014. Alhamdulillah-

HasbiyAllahu wanikmal wakeel… Sufficient for me is Allah, and He is the best disposer of affairs. (3:173)

-gift to mama and abah for their anniversary 2014. Alhamdulillah-


What i did yesterday till this morning for mama and abah ‘s anniversary. .
.
Dan sebenarnya aku masih tak tahu anniversary diorg bila. Aku agak agak je harini sbb kek dan bunga sudah sampai ke rumah daripada entah sapa taktahu.
.
So takkan org lain boleh kasi present tense i sebagai anak takleh kan. Ini keluaran imaginasi si kurarimmba.
.
Im not an artist nor a chef. Im just a daughter of me parents that will do whatever it takes to make them happyyyyyy so happyyyy (nyanyi ala ala lagu ferris william amende entah tu aku tak kenal).
.
Hmm ni gambar je nampak elok ni. Realiti nya hampeh i ni teruk sikit dalam sesi mewarna ni. Dan plating utk breakfast mengikut apa yang ada dlm peti ais. Elak aku bubuh taugeh je dalam sup cendawan tu.
.
Sekian karangan harini. Ok lah mak nak tidoq ni hah.

#bacakeidok #morning #ilovemamaabah #tidomeh


thedispatchers:

Ya Allah, make me strong in your way.

thedispatchers:

Ya Allah, make me strong in your way.


makemestfu:

EVERYTHING RELATE

makemestfu:

EVERYTHING RELATE

(via thecannibalgirl)


lovequotesrus:

Everything you love is here

lovequotesrus:

Everything you love is here

(Source: allthingshotallthingsdark)


thatfunnyblog:

Funny Stuff you like?

(Source: sportsnetny)


(Source: amongthedivided, via stay-radiical)



.kimahnaim. .1993. .malaysia. .kurarimmba.

Following:




Likes:

See more stuff I like
next »